Behandelkamer SESAME

De plant

Sesam is een olieachtige plant die rijk is aan lipiden en essentiële vetzuren. De olie ervan is de basis van de Ayurvedische verzorging.
Het hoge gehalte aan vitamines, eiwitten en antioxidanten maakt sesam een ideaal voedingssupplement dat spijsvertering helpt en cholesterolgehalte vermindert.

De behandelkamer

Deze kamer is gewijd aan het welzijn en de regeneratie van het lichaam. Je kan genieten van Indiase massages volens de Ayurvedische traditie.
In het Sanskriet betekent “Ayur” leven en “Veda” is wetenschap of kennis. “Ayurveda” kan letterlijk worden vertaald als “Kennis van het leven” of “een lang leven”.

Ayurveda is de therapeutische tak van Yoga.
Deze Ayurvedische massage en de gebruikte oliën stellen het lichaam in staat om op eigen kracht genezing en zuivering te mobiliseren.

Dit gebeurt zowel fysiek als energetisch, wat een gevoel van zowel ontspanning als welzijn geeft, alsook voor een energie-boost zorgt.

De behandeling kan worden uitgebreid met een transpiratie-sessie en vergezeld worden van kruidentheeën met zuiverende planten (tegen meerprijs).

Graag een afspraak maken bij het reserveren van uw verblijf.