Verzorging kamer SESAME

De plant

Sesam is een olieachtige plant die rijk is aan lipiden en essentiële vetzuren en de olie is de basis van de Ayurvedische verzorging.
Het hoge gehalte aan vitamines, eiwitten en antioxidanten maakt het een ideaal voedingssupplement dat verstopping en ingrijpen in de verlaging van het cholesterolgehalte mogelijk maakt.

De verzorging kamer

Deze zaal is gewijd aan het welzijn en de regeneratie van het lichaam, je hebt de mogelijkheid om te profiteren van de Indiase massages van de Ayurvedische traditie.
In het Sanskriet betekent “Ayur” leven en “Veda” is wetenschap of kennis. “Ayurveda” kan letterlijk worden vertaald als “Kennis van het leven of een lang leven”.

Ayurveda is de therapeutische tak van Yoga.
Deze Ayurvedische massage en de gebruikte oliën stellen het lichaam in staat om zijn eigen kracht van genezing en zuivering te mobiliseren.

Het werk wordt zowel fysiek als energetisch gedaan, wat een gevoel van zowel ontspanning, welzijn als energieboost geeft.

De behandeling kan worden gevolgd door een sessie van zweten en vergezeld van kruidentheeën met zuiverende planten (supplement te voorzien)

Afspraak verzoek om te specificeren bij het boeken.